Ferias y Mercados

PROPERES FIRES/ PRÓXIMAS FERIAS

 


MERCAT MEDIEVAL DE VIC

Del 6 al 10 de desembre em trobareu a la Rambla Montcada

mercat medieval vis ninos de darp

Del 6 al 9 de desembre 2018 els carrers del centre històric de Vic tornaran un any més a l’època medieval. Durant 4 dies, la ciutat es converteix en el marc idoni      per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes    medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.ninos de drap fira medieval

Aquest any també  podreu gaudir de :
L’ASSALT DE L’ALTARRIBA: LA HISTÒRIA MÉS INTENSA DEL MERCAT MEDIEVAL DE VIC (més imformació: clic aquí)

Programa d’activitats i espectacles: clic aquí

descarregat mapa mercat medieval


 

DIUMENGE 3 DE DESEMBRE ESTARÉ EN EL PETIT MARKET DE NADAL ALPOBLE DE PAU

ninos de drap

Podràs trobar els meus ninos i titelles de mà i de dit i  a més a més …

fira nadal ninos de drap

hi haurán parades d’artesanía, bijuteria, complements, decoració, flors de nadal, creps, pastisos…. i molt més!!!!

 

 

 

 

 

 


12, 13 i 14 d’octubre X FIRA MEDIEVAL I FANTÀSTICA, ALOJA, DE BANYOLES

 

Durant el 12, 13 i 14 d’octubre, la plaça Major i la Muralla de Banyoles s’inunda d’espectacles i activitats dins la X Fira Medieval Fantàstica de Banyoles, Aloja!

Mercat medieval, escola de cavalleria, espectacles familiars, tallers per a tots els públics, aquestes només són algunes de les propostes que tenen preparades.

No deixis que t’ho expliquin i gaudeix de la Fira Aloja tu mateix!

 

 

 

 

 


6 al 9 de setembre XXVIII FESTIVAL ERRA DE TROBADORS DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES

El dies 7 a la tarda, 8 i 9 tot el día em podràs trobar al MERCAT MEDIEVAL DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES,  a la Plaça de Jaume I amb la meva parada plena de Ninos de Drap i Titelles de temàtica medieval.

El Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries és un dels primers festivals culturals d’ambientació històrica de Catalunya i és l’esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l’any que té lloc durant el segon cap de setmana de setembre.

És un espai lúdic i cultural multidisciplinari en què els castellonins i castellonines reviuen amb entusiasme i amb l’esperit obert a la festa el seu passat i l’esplendor comtal de l’Edat Mitjana, quan la capital del comtat d’Empúries era terra de trobadors i els comtes d’Empúries eren protectors i mecenes de trobadors i joglars, i fins i tot autors de composicions líriques seguint l’art de trobar, com és el cas del comte Ponç Hug IV (1277-1313) o de l’Infant Pere I (1325-1342).MERCAT MEDIEVAL CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Terra de Trobadors va néixer a partir dels vincles culturals amb la Catalunya Nord i les terres occitanes. Sorgeix l’any 1991 a partir d’una proposta d’un grup de músics trobadors amb el nom de CREMM-TROBAR (Centre de Recherche et d’Expression des Musiques Médiévales-Trobar) de Carcassona, amb la col·laboració de la Région Languedoc-Roussillon, amb la cooperació de la Direcció General de Promoció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

El ressò mediàtic i la magnitud del festival l’ha convertit en un esdeveniment important a nivell nacional, ha traspassat fronteres, ha participat en altres festivals nacionals i europeus amb coproduccions internacionals, a participar en jornades medievals programades per universitats catalanes i ha estat portada de les revistes més importants de divulgació medieval.

Programa: programa en PDF

 


1 I 2 de Setembre BESALÚ MEDIEVAL

Els dies 1 i 2 de setembre em trobaràs al MERCAT MEDIEVAL DE BESALÚ. 

besalú medievalLa Vila Comtal de Besalú ja ha començat a treballar en la commemoració del 20è aniversari de la seva fira més coneguda. La pròxima edició del Besalú Medieval tindrà lloc enguany els dies 1 i 2 de setembre.  Un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú.  El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Programa: programa en PDF

 

 

 

 

 


25 i 26 d’agost MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO

Aquest dies podràs trobar-me al MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO, a la Plaça Poeta Sitjar.

taller ninos de draps medievals

Això és el que podràs fer:

JO ANIRÉ A FER UN TALLER INFANTIL PER TOTS ELS NENS I NENES QUE VULGUIN PARTICIPAR, FAREM UNA DAMA O UN CAVALLER DE ROBA SENSE HAVER DE COSIR!!!!

HORARIS DELS TALLERS (GRATUÏTS): dissabte i diumenge de 11 a 13h i de 18 a 20h.

La Fira Medieval de Castell d’Aro arriba amb variades propostes d’animació musical i teatral, espectacles de carrer, exhibicions i d’activitats infantils, i amb la tradicional exposició de falconeria. També hi ha una parades amb productes artesanals i d’alimentació. Tot aquest món està emmarcat
amb vestuari de l’època, escenografia medieval, demostració d’oficis i animació permanent.

Horari:

D’11 a 14h i de 18 a 22:30h

Programa: programa de mà en .pdfmercat castell d'aro

Vinga! Animat i vine al MERCAT MEDIEVAL DE CASTELL D’ARO, busca’m a la Plaça Poeta Sitjar i podràs aprendre a fer un nino de drap sense haver de cosir.

Aquest dies ens haurem transportat a l’època medival, així que farem farem una Dama o un Cavaller, pots triat el que prefereixis, a més són GRATUÏTS,
T’espero!!!

13-14 i 15 de juliol de 2018.—PRIMER MARKET D’ESPORT I OCI ACTIU DE L’EMPORDÀ

Aquest dies em podràs trobar al Market. Em trobràs amb meva parada de fusta plena de ninos. UNa parada plena de color i de EMOCIONS DE DRAP.

T’espero, vine a veure’m!!!!

El Freekend és un Market dedicat a promoure l’Oci Actiu  i l’Esport inclusiu que ofereix l’Empordà. (clic per anar al prograna)

Aquesta iniciativa té com a finalitat donar a conèixer de primera mà tot l’Oci Actiu que ofereix l’Empordà així com normalitzar la pràctica esportiva adaptada. En aquest sentit, l’esdeveniment vol apropar diverses modalitats d’activitats adaptades cercant un major nivell de coneixement i de sensibilitat.

Sorgeix també de la necessitat de trencar amb les fires tradicionals permetent al visitant interactuar amb  els expositors i al mateix temps gaudir tant de les activitats  com dels tornejos esportius que es celebraran in situ, tot  això acompanyats de la millor música en directe.market st. pere pescador

 

 

 

 

 

 


16 de juny de 2018 –VIU LA BURÉS III FESTIVAL   ANTIGA FÀBRICA TÈXTIL D’ANGLÈS

JO ANIRÉ A FER UN TALLER INFANTIL PER TOTS ELS NENS I NENES QUE VULGUIN PARTICIPAR, ÉS GRATUÏT!!!
TAMBÉ PORTARÉ LA PARADA AMB ELS NINOS QUE FAIG, VINE A VEURE’LS!!!!

Viu la Bures és una proposta cultural que neix de la necessitat de crear un esdeveniment a la Burés que dinamitzi i promocioni l’espai.

És així que “Viu la Burés” parteix d’una filosofia molt clara:

viu la burés

  • Mostrar a la població el que va aportar la Burés a Anglès.
  • Explicar als nouvinguts i als més petits la història de fàbrica.
  • Fer partícips els ciutadans de la decisió del futur de les naus.
  • Conscienciar sobre diferents idees de reconversió d’antigues indústries.
  • Fer que tothom gaudeixi de les activitats que s’hi duguin a terme.
  • Promoure els artistes de la zona.
  • Donar vida a la Burés.
Descarregat el programa!!!!

10a. FIRA D’OFICIS ARTESANS

  27 DE MAIG DE 2018.

Aquest any em podreu trobar a la Fira d’Oficis Artesans cosint alguna de les meves Nines de Drap. Podreu veure al feina tan maca de convertir uns troços de roba en boniques nines.

Durant tot el dia, a la fira es fan demostracion de diferents oficis i com cada any és dedica un monogràfic a donar protagonisme als oficis que treballen amb una matèria prima determinada. En aquesta Xª Fira el monogràfic està dedicat als artesans que treballen la pedra: picapedrers, pedra seca, escultors, …

 

Espero que vingueu a gaudir amb la demostració i divulgació del treball  que oferirem els diferents artesans que participarem de la fira.

Descarrègat el programa


Sisena Fira Tèxtil al veïnat de Salt.

12 de maig de 2018.

Descarrega’t el programa aquí i busca els Tallers de L’@ LaRoba.

Aquest any participo de la Fira Tèxtil impartint uns TALLERS PER NENS, en el que faren un simpatic Pop amb roba i una fada i follet amb cordes i llanes, molt fàcils de fer i a més a més no s’ha de cosir!!! Animeu-vos i porteu els vostre fills  gaudir d’una bona estona.

– – – – — – – – – – – – – – – – – – –

Este año participo de la Fita Tèxtil impartiendo unos TALLERES PARA NIÑOS, en el que haremos un simpático Pulpo de tela y una hada y un duende con cuerdas y lanas, muy fáciles de hacer y además ¡¡¡ No se ha de coser!!!! Animaros a traer a vuestros hijos a disfrutar un buen rato.tallera a la textil de salt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

En homenatge a tots els treballadors i treballadores de les fàbriques tèxtils saltenques, l’associació de veïns del Veïnat i l’Ajuntament de Salt organitzen la Fira Tèxtil de Salt, amb l’objectiu de reviure la importància que aquest sector industrial va tenir al poble durant 150 anys. Alhora, la Fira Tèxtil també serveix per donar a conèixer les noves generacions que treballen en el tèxtil de manera artesana a la nostra població actual, on tenen l’oportunitat d’exposar i vendre els seus dissenys i productes.

 


BANDERA DE CATALUNYA, Bellcaire d’Empordà

30 de març de 2018, Divendres Sant

Cada Divendres Sant, reviu fets de la història de Catalunya amb actors, música i danses en directe tot passejant pels escenaris medievals de Bellcaire.

Passejarem pels magnífics escenaris mentre les escenes succeeixen a la Plaça de l’Oli, al carrer major, al voltant i a l’interior del castell. Recorrerem els espais amb el públic que ens vulgui acompanyar escoltant el relat dels actors amb efectes sonors, visuals i musicals empastats directament en pedres i carrers.

Mercat Medieval

Tot el dia al voltant del castell hi haurà un gran Mercat medieval amb animació contínua, artesans i parades variades. Una taverna que no pararà de servir bones menges i begudes i una programació especial de totes les cançons de Bandera de Catalunya..

https://www.facebook.com/banderadecatalunya

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Cada Viernes Santo, revive hechos de la historia de Cataluña con actores, música y danzas en directo paseando por los escenarios medievales de Bellcaire.

Pasearemos por magníficos escenarios mientras las escenas suceden en la Plaza de l’Oli, en la calle mayor, alrededor y en el interior del castillo. Recorreremos los espacios con el público que nos quiera acompañar escuchando el relato de los actores con efectos sonoros, visuales y musicales empastados directamente en piedras y calles.

Mercado Medieval
Todo el día alrededor del castillo habrá un gran Mercado medieval con animación continua, artesanos y paradas variadas. Una taberna que no parará de servir buenas comidas y bebidas y una programación especial de todas las canciones de Bandera de Cataluña ..

 


MERCAT MEDIEVAL DE VIC

Del 6 al 10 de desembre em trobareu a la Rambla Montcada (clic para ver mapa)

Del 6 al 10 de desembre 2017 els carrers del centre històric de Vic tornaran un any més a l’època medieval. Durant 5 dies, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.

 

 

 

 

 


FIRA ALOJA MEDIEVAL I FANTÀSTICA DE BANYOLES

Els dies 8, 9 i 10 d’Octubre em trobareu al Mercat Medieval de la Fira Aloja de Benyoles.

Banyoles és un poble amb molta història i edificis de l’època medieval, a més de comptar amb una llarga tradició de llegendes; és per això que se celebra la fira ALOJA. Fira Medieval Fantàstica de Banyoles.
Dintre la programació de aquesta edició de la fira es podrà gaudir del mercat medieval, ambientacions pels carrers i places, espectacles infantils.

 

 

 

 

 

 


TERRA DE TROBADORS  CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Els dies 8,9 i 10 em trobareu al MERCAT MEDIEVAL DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES (Zona de PETITS GUERRERS , a la Plaça Jaume I)   (click a l’imatge o títols i anirpas al programa)

El XXVII Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de setembre de 2017, commemora el setè centenari d’un fet històric important de la vila de Castelló d’Empúries: la fundació del convent medieval de Sant Domènec de Castelló d’Empúries, que va tenir lloc el dia 29 de setembre de 1317, en temps de Ponç Hug V, comte d’Empúries i vescomte de Bas (1313-1322): “MALGAULÍ, EL DARRER COMTE DEL CASAL D’EMPÚRIES”.

Terra de Trobadors és un festival medieval que va començar l’any 1990 a la vila de Castelló d’Empúries.
Amb ell es pretén reviure, amb la màxima fidelitat i rigor històric, el seu temps d’esplendor medieval quan la vila fou capital del comtat d’Empúries.

Compta amb la participació de tots els veïns i entitats del poble i de diferents grups contractats. En ell s’hi celebren actuacions de música trobadoresca, combats de cavallers, un popular mercat medieval, actuacions musicals i de teatre, conferències de temes medievals i exposicions.[1]

A partir de diverses actuacions i activitats, es vol recuperar la història i el passat en què Castelló va ser la capital del comtat d’Empúries, molt important durant l’edat mitjana, on convisqueren poetes, trobadors, joglars, cavallers …

Cada any té una temàtica diferent, les principals activitats són el mercat medieval a la llotja, el torneig medieval, el sopar al pati del palau dels comtes i diferents actuacions musicals i teatrals al llarg de diversos dies intensos.


BESALÚ MEDIEVAL

Els des 2 i 3 de setembre de 2017 podràs trobar-me al MERCAT MEDIEVAL DE BESALÚ    (click a l’imatge o títols i aniràs al programa)

Besalú Medieval, els dies 2 i 3 de setembre,  un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú.  El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

 

 

 

 


MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO

 Els dies 26 i 27 d’agost 2017  podràs trobar-me al  XVIII MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO.   (com anar-hi)

fIRA MEDIEVAL CASTELL D'AROHi trobareu espectacles d’animació, activitats infantils, música, parades, exposicions, exhibició de falconeria, vestuari de l’època, caravana d’ases, etc.
Si decidiu anar-hi, fareu un gran viatge en el temps.
Horari: 10:00 a 14:00 h  i  18:00 a 22:00 h.
¡¡¡PASSEU A SALUDAR-ME!!!

Los días 26 y 27 de Agosto 2017 me podrás encontrar en el XVIII MERCADO MEDIEVAL DE CASTELL D’ARO. (cómo ir)

Encontraréis espectáculos de animación infantil, música, paradas, exposiciones, exhibición de cetrería, vestuario de la época, caravanas de burros, etc. 
Si decidís ir, haréis un gran viaje en el tiempo. 
Horario: 10:00 a 14:00 h  i  18:00 a 22:00 h. 
¡¡¡PASAR A SALUDARME!!!

(CLICK A L’IMATGE O AL TÍTOL PER VISUALITZAR EL PROGRAMA / CLICK A LA IMAGEN O TÍTULO PARA VISUALIZAR EL PROGRAMA)

 


Dia 17 de junio de 2017

Ven a Anglès (La Selva)  a pasar un dia diferente difrutando de todas las actividades que alrededor de la antigua fábrica textil Burés se harán: Mercado artesanal, talleres infantiles, exposiciones, visitas guiasas, food trucks…

Además, de 10:30 a 12:30 realizaré un taller, gratuito,  en el que sin usar aguja,  podrás realizar un simpático muñeco de tela.

 

 

 


FIRA DEL CLOWN 

DIA  27 DE MAYO 2017

PODRÁS ENCONTRARME EN EL MERCADO DE VILANOVA DE LA MUGA, ENTRE PAYASOS Y PAYASAS.

¡VEN A PASEAR Y A DISFRUTAR DE LA MAGIA DE ESTOS PERSONAJES TAN SIMPÁTICOS!

 

 

 

 


FERIA TRIUMVIRAT

DIAS 6 Y 7  DE MAYO 2017

ESTOS DIAS PODRÁS PODRÁS ENCONTRARME EN EL MERCADO

GRECORROMANO QUE ORGANIZAN POR LAS CALLES DE L’ESCALA

(GIRONA)