Ferias y Mercados

PROPERES FIRES/ PRÓXIMAS FERIAS


MERCAT MEDIEVAL DE VIC

Del 6 al 10 de desembre em trobareu a la Rambla Montcada (clic para ver mapa)

Del 6 al 10 de desembre 2017 els carrers del centre històric de Vic tornaran un any més a l’època medieval. Durant 5 dies, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.

 

 

 

 

 


FIRA ALOJA MEDIEVAL I FANTÀSTICA DE BANYOLES

Els dies 8, 9 i 10 d’Octubre em trobareu al Mercat Medieval de la Fira Aloja de Benyoles.

Banyoles és un poble amb molta història i edificis de l’època medieval, a més de comptar amb una llarga tradició de llegendes; és per això que se celebra la fira ALOJA. Fira Medieval Fantàstica de Banyoles.
Dintre la programació de aquesta edició de la fira es podrà gaudir del mercat medieval, ambientacions pels carrers i places, espectacles infantils.

 

 

 

 

 

 


TERRA DE TROBADORS  CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Els dies 8,9 i 10 em trobareu al MERCAT MEDIEVAL DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES (Zona de PETITS GUERRERS , a la Plaça Jaume I)   (click a l’imatge o títols i anirpas al programa)

El XXVII Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de setembre de 2017, commemora el setè centenari d’un fet històric important de la vila de Castelló d’Empúries: la fundació del convent medieval de Sant Domènec de Castelló d’Empúries, que va tenir lloc el dia 29 de setembre de 1317, en temps de Ponç Hug V, comte d’Empúries i vescomte de Bas (1313-1322): “MALGAULÍ, EL DARRER COMTE DEL CASAL D’EMPÚRIES”.

Terra de Trobadors és un festival medieval que va començar l’any 1990 a la vila de Castelló d’Empúries.
Amb ell es pretén reviure, amb la màxima fidelitat i rigor històric, el seu temps d’esplendor medieval quan la vila fou capital del comtat d’Empúries.

Compta amb la participació de tots els veïns i entitats del poble i de diferents grups contractats. En ell s’hi celebren actuacions de música trobadoresca, combats de cavallers, un popular mercat medieval, actuacions musicals i de teatre, conferències de temes medievals i exposicions.[1]

A partir de diverses actuacions i activitats, es vol recuperar la història i el passat en què Castelló va ser la capital del comtat d’Empúries, molt important durant l’edat mitjana, on convisqueren poetes, trobadors, joglars, cavallers …

Cada any té una temàtica diferent, les principals activitats són el mercat medieval a la llotja, el torneig medieval, el sopar al pati del palau dels comtes i diferents actuacions musicals i teatrals al llarg de diversos dies intensos.

 

 

 

 

 


BESALÚ MEDIEVAL

Els des 2 i 3 de setembre de 2017 podràs trobar-me al MERCAT MEDIEVAL DE BESALÚ    (click a l’imatge o títols i aniràs al programa)

Besalú Medieval, els dies 2 i 3 de setembre,  un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú.  El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

 


MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO

 Els dies 26 i 27 d’agost 2017  podràs trobar-me al  XVIII MERCAT MEDIEVAL CASTELL D’ARO.   (com anar-hi)

fIRA MEDIEVAL CASTELL D'AROHi trobareu espectacles d’animació, activitats infantils, música, parades, exposicions, exhibició de falconeria, vestuari de l’època, caravana d’ases, etc.
Si decidiu anar-hi, fareu un gran viatge en el temps.
Horari: 10:00 a 14:00 h  i  18:00 a 22:00 h.
¡¡¡PASSEU A SALUDAR-ME!!!

Los días 26 y 27 de Agosto 2017 me podrás encontrar en el XVIII MERCADO MEDIEVAL DE CASTELL D’ARO. (cómo ir)

Encontraréis espectáculos de animación infantil, música, paradas, exposiciones, exhibición de cetrería, vestuario de la época, caravanas de burros, etc. 
Si decidís ir, haréis un gran viaje en el tiempo. 
Horario: 10:00 a 14:00 h  i  18:00 a 22:00 h. 
¡¡¡PASAR A SALUDARME!!!

(CLICK A L’IMATGE O AL TÍTOL PER VISUALITZAR EL PROGRAMA / CLICK A LA IMAGEN O TÍTULO PARA VISUALIZAR EL PROGRAMA)


Dia 17 de junio de 2017

Ven a Anglès (La Selva)  a pasar un dia diferente difrutando de todas las actividades que alrededor de la antigua fábrica textil Burés se harán: Mercado artesanal, talleres infantiles, exposiciones, visitas guiasas, food trucks…

Además, de 10:30 a 12:30 realizaré un taller, gratuito,  en el que sin usar aguja,  podrás realizar un simpático muñeco de tela.

 


FIRA DEL CLOWN 

DIA  27 DE MAYO 2017

PODRÁS ENCONTRARME EN EL MERCADO DE VILANOVA DE LA MUGA, ENTRE PAYASOS Y PAYASAS.

¡VEN A PASEAR Y A DISFRUTAR DE LA MAGIA DE ESTOS PERSONAJES TAN SIMPÁTICOS!

 


FERIA TRIUMVIRAT

DIAS 6 Y 7  DE MAYO 2017

ESTOS DIAS PODRÁS PODRÁS ENCONTRARME EN EL MERCADO GRECORROMANO QUE ORGANIZAN POR LAS CALLES DE L’ESCALA (GIRONA)